Voor werkgevers

Coaches schieten als paddenstoelen uit de grond. Ondanks dat er zoveel zijn, heeft iedereen zijn eigen specialisatie. De combinatie van burn-out, rouwverwerking en persoonlijk leiderschap, die ik maak, is uniek. Een perfecte match, want alle drie kenmerken zich door kwetsbaarheid, diepgang en verandering.

Ik geef mijn trainingen in-company en op locatie. Wat ik lever, is altijd maatwerk. Dat geldt voor trainingen, workshops en coaching, omdat de onderwerpen die ik behandel vragen om een persoonlijke benadering.

Wat kan ik voor u doen? Ik ga graag met u in gesprek over wat ik voor u kan betekenen. Dan kunnen we uw behoeften verkennen en kan ik persoonlijk met u bespreken waar ik u bij kan ondersteunen.

Veel mensen worstelen met vragen op het gebied van de specialisaties, die ik aanbied. Tegelijkertijd zijn deze onderwerpen niet altijd even gemakkelijk bespreekbaar in de werkomgeving. Daar bied ik dé oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kom graag bij u langs!

Hoe krijg ik gemotiveerde medewerkers?

In economisch moeilijke tijden lijken cijfers belangrijker dan mensen. Saneringen zijn soms noodzakelijk. Voor de motivatie van medewerkers is belangrijk om hen als mensen en hun drijfveren centraal te stellen.

Hoe ondersteun ik mijn medewerkers met hun privé-problemen?
Dit is een gevoelig onderwerp. Waar kan en mag een werkgever zich mee bemoeien en wat is privégebied van de werknemer? Bij coaching blijft alle informatie tussen coach en coachee vertrouwelijk. Daarom kan coaching goede ondersteuning bieden bij privéproblemen van werknemers.
Hoe begeleid ik mijn medewerkers naar de volgende stap?

Sommige medewerkers zijn uitgekeken op hun huidige functie, maar aarzelen om te solliciteren naar een andere functie. Dat kan het gevolg zijn van behoefte aan zekerheid. Toch kan de overstap naar een nieuwe functie goed zijn voor zowel werkgever als werknemer. Persoonlijke begeleiding kan dit proces vergemakkelijken.