Wat doe ik?

Drie trainingen met verschillende accenten

De training Persoonlijk Leiderschap is de basistraining. Hier krijg je inzicht in je eigen patronen en leer je los te komen uit vaste gewoontes en gedachtenpatronen. Dit zijn basiscondities om te kunnen groeien. Vaak ontstaat er behoefte aan training door omstandigheden. Speciaal voor burn-out en rouw heb ik aparte modules ontwikkeld. Lees meer..

Nieuwe inzichten opdoen

Hoe vaak doen we verrassende inzichten op? Van veel dingen hebben we nog niet eerder gehoord. Pas als je er bij toeval op stuit, herken je je eigen gevoelens en ervaringen. Workshops zijn een laagdrempelige manier om mensen met nieuwe onderwerpen kennis te laten maken. Wat voor onderwerpen bijvoorbeeld? Lees meer..

Doorbraak met diepgang

Coaching is gericht op het snel veranderen van de situatie. In een beperkt aantal sessies pak je de coachvraag aan en boek je resultaat. Ideaal voor mensen met één specifiek probleem. Toch blijkt er vaak meer onder de oppervlakte te spelen. En dan is een standaard coachtraject van zes sessies te kort. Ik bied standaard acht coachsessies aan. Om mijn klanten de diepgang te bieden die zij zoeken. Lees meer..