Wat doe ik?

Trainingen

Drie trainingen met verschillende accenten

De training Persoonlijk Leiderschap is de basistraining. Hier krijg je inzicht in je eigen patronen en leer je los te komen uit vaste gewoontes en gedachtenpatronen. Dit zijn basiscondities om te kunnen groeien. Vaak ontstaat er behoefte aan training door omstandigheden. Speciaal voor burn-out en rouw heb ik aparte modules ontwikkeld. Lees meer..

Coaching

Doorbraak met diepgang

Coaching is gericht op het snel veranderen van de situatie. In een beperkt aantal sessies pak je de coachvraag aan en boek je resultaat. Ideaal voor mensen met één specifiek probleem. Toch blijkt er vaak meer onder de oppervlakte te spelen. En dan is een standaard coachtraject van zes sessies te kort. Ik bied standaard acht coachsessies aan. Om mijn klanten de diepgang te bieden die zij zoeken. Lees meer..

Massages

Behandeling van spanningsklachten

Veel van mijn cliënten hebben spanningsklachten in hun lichaam. Om deze spanningsklachten te begrijpen en te kunnen behandelen heb ik de opleiding tot NGS masseur gedaan. Ik bied de volgende massages aan: Lees meer..