Veel mensen, die al langere tijd in loondienst werken, worstelen met deze vraag. De groei is er uit, je wordt geleefd, je zit vast. En dan droom je van vrijheid, onafhankelijkheid, zelfstandigheid. Niet meer afhankelijk zijn van wat iedereen van je vindt, maar doen waar je echt in gelooft, waar je echt voor staat.
Ik heb zelf ook besloten om na een lange loopbaan in loondienst zelfstandig ondernemer te worden.

Het was mijn droom om trainer/coach te worden en ik heb deze droom gerealiseerd. Hoe?

Door te kiezen, hard te werken en door te zetten. Ik ben er van overtuigd, dat iedereen dit kan. Natuurlijk kun je hier twijfels over hebben en mag je onzeker zijn. Dat hoort er allemaal bij. Voor mij was het ook een lange weg. Een lange weg, omdat ik veel zelf heb uitgezocht. En omdat ik niet altijd wist bij wie ik met mijn vragen terecht kon.
De laatste tijd kom ik veel mensen tegen die net als ik alles zelf willen uitzoeken. En daarin langzaam en gestaag vorderen. Of het proces valt stil.
En dat terwijl het zoveel makkelijker kan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak! De eerste tien mensen die zich aanmelden krijgen gratis een vervolgafspraak. Je kunt je aanmelden via de volgende link: Aanmelden zelfstandig ondernemer