We denken vaak aan concrete dingen, zoals een nieuwe baan, een nieuw huis, een examen halen, maar is dat het mooiste wat je uit het nieuwe jaar kunt halen? Maakt dat je gelukkig?

Als ik doorvraag bij mensen naar wat hen gelukkig maakt, dan krijg ik vaak antwoorden als liefde, verbondenheid, ertoe doen, iets bereiken. Onder de oppervlakkige doelen zitten diepere waarden. Minder tastbaar maar veel belangrijker.

Heb jij al nagedacht over wat je op dat vlak wilt bereiken in 2019?

In januari start ik met de training “Veerkracht na tegenslag” bij Centrum DJOJ. De Open Dagen zijn op 5 en 6 januari. Tijdens deze training bied ik 30 mensen de kans om met hun geluk aan de slag te gaan in het nieuwe jaar. Mensen, die gemotiveerd zijn om meer uit hun leven te halen. Omdat er nu iets hun geluk in de weg zit. De training biedt de kans om deze blokkades op te ruimen.

Wil jij je inzetten om in 2019 meer geluk te ervaren? Schrijf je dan nu in voor de training “Veerkracht na tegenslag”. Meer informatie over de training vind je op www.djoj.nl. Op deze site kun je je ook aanmelden voor de training. Of kom eerst naar de open dagen bij Centrum DJOJ. Het adres is Antony Duyklaan 5-7-9 in Rotterdam. Zowel op 5 als op 6 januari geef ik van 13:15 tot 14:15 uur een impressie van wat je kunt verwachten tijdens de training.

En natuurlijk kun je je ook op mijn site aanmelden via de link: Veerkracht na tegenslag.    

Ik hoop je in januari te zien!