In januari start ik met de training Veerkracht na tegenslag bij Centrum DJOJ in Rotterdam. In negen avonden behandelen we de verschillende aspecten die te maken hebben met tegenslag in het leven en hoe je daarmee om kunt gaan.

De laatste jaren is het mij opgevallen dat er veel verschillende vormen van tegenslag in je leven voor kunnen komen, maar dat er grote overeenkomsten zijn in hoe wij mensen reageren op deze gebeurtenissen. En dat het daarom juist interessant is om mensen met verschillende ervaringen bij elkaar te brengen. Omdat je zoveel van elkaar kunt leren.

In deze training gaat iedereen met zijn eigen levensvraagstukken aan de slag, maar er is ook genoeg ruimte om ervaringen te delen. Meer informatie kun je vinden op:

https://www.djoj.nl/html/Activity/Persoonlijke_ontwikkeling/Bart_Zeldenrust/BZEL12359/Veerkracht_na_tegenslag.htm

Op 5 en 6 januari 2019 organiseert Centrum DJOJ open dagen. Tijdens de open dagen zal ik een indruk geven, hoe de training in zijn werk gaat.

Weet je al dat je mee wilt doen aan de training? Als je je inschrijft voor 31 december 2018 ontvang je 50 euro vroegboekkorting. Je kunt je aanmelden via de link: Veerkracht na tegenslag.    

Ik hoop je te mogen verwelkomen in januari!