Coaching

Wanneer je snel een situatie wilt veranderen, is coaching een logische keuze. In slechts een paar sessies pak je het “probleem” aan en boek je resultaat. Ideaal als je één specifiek probleem hebt. Toch blijken er tijdens een traject vaak meer dingen onder de oppervlakte te spelen. In zo’n geval is een standaard coachtraject van zes sessies te kort. Daarom bied ik standaard acht coachsessies aan om mijn klanten de diepgang te bieden die zij zoeken.

In mijn coaching gebruik ik een holistische benadering. Vaak spelen er meerdere vragen naast elkaar en draait het dus niet om het snel oplossen van een probleem, maar om een structurele verbetering in jouw leven. Met mijn hulp integreer je de verbetering echt in je leven, zodat het een blijvende verandering is. Ook ná het coachtraject. 

 

Als je geen verandering in je leven wilt, heb je geen coach nodig

Dat klinkt misschien spannend en dat is het ook. Echt kijken naar wie je bent en wat je wilt. En actie ondernemen om je doelen te realiseren.

Dat betekent dat de coachomgeving niet alleen een veilige omgeving moet zijn, maar ook actiegericht moet zijn. 

Ik heb gemerkt dat mensen bij mij echt open durven te zijn. En dat als je echt eerlijk bent tegenover jezelf, dat je dan intrinsiek gemotiveerd raakt om je leven in te richten zoals jij dat wilt. En dat is de sleutel tot succes!

 

Wordt coaching vergoed door de verzekering?

Coaching wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Vaak zijn werkgevers bereid de kosten van een individueel coachtraject te vergoeden. 

Ik wil graag op een structurele basis terugkomen. Is dat mogelijk?

In principe kent een coachtraject een begin en een eind. Na het coachtraject kun je zelfstandig verder. Sommige mensen vinden het prettig om na afloop nog af en toe een vervolggesprek te hebben. Dit is uiteraard mogelijk.

Waar vindt de coaching plaats?

Plaats en tijdstip van de coaching zijn altijd in overleg. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

“Ik heb een droom maar ik kan er niet met mijn omgeving over praten. Bart heeft mij op weg geholpen om mijn droom te realiseren. Ik sta nu zoveel sterker!”